Top
Menu Luk
Spillemaskiner online

Spillemaskine mønterHvis man spiller på et casino og vælger at sætte sig ved et spillemaskinerne er det kun muligt at spille med mønter. I dette indlæg vil vi snakke om hvorfor det egentlig stadig ikke i dag er muligt at bruger sedler som indbetalingsmetode når det kommer til spil på en spillemaskine.

Hvilken type spil snakkes der om?

Vi snakker her selvfølgelig om spillemaskiner, som besidder 3 hjul med betalingslinjer og dermed en stationær maskine. Det er ikke muligt at bruge sedler som indbetalingsmetoder og dette kan man selvfølgelig forholde sig meget undrende til, for hvad har sedlerne dog gjort for at man ikke bruger dem som indbetalingsmetode, i stedet for at man skal op og veksle til mønter. Vi prøver nedenfor at udpege nogle potentielle årsager til hvorfor man ikke kan bruge sedler, men i stedet skal bruge mønter.


Størrelse

En af de årsager vi måske kan forestille os at man vælger at blive ved mønter og ikke bruge sedler er den mængde mønter der kan være i en spillemaskine. Den boks som opsnapper mønterne er ikke den største og derfor vil der ikke kunne være så mange sedler i. Dette under bare nogle af os, for hele spørgsmålet ligger vel ved om værdien i sedlerne ikke lukker den hullet mellem antallet af mønter kontra antallet af sedler. Ja der kan være flere mønter i en maskine end sedler, men sedler har en langt større værdi end 50 øre og 1 krone. Der skal i princippet 50 én kroner til at udfylde det rum én 50 krone seddel fylder og derfor ser vi ikke nogen fortaler for hvorfor sedler ikke kan bruges i en spillemaskiner.

Typen af maskiner

Der findes jo mange forskellige spillemaskiner og der findes også mange forskellige maskiner fra forskellige årstal. Årstallet har her meget at skulle sige fordi det netop kan have noget at gøre med teknologien i selve spillemaskinen. Vi lægger os fladt ned og siger at vi ikke ved hvornår der er blevet lavet en maskine der kan registrere sedler og dets værdi og om denne maskine er lille nok til at kunne sættes ind i en spillemaskine.Udbetaling af gevinst

Når det kommer til spillemaskiner, så skal gevinsterne genovervejes hvis man skal bruge sedler. Man kan med de gevinster ikke lave en spillemaskine der kører på rene sedler, for så ville man skulle ændre gevinsterne og indsatsen. Derimod vil det være muligt at lave en spillemaskine, som kan tage imod begge former for indbetaling, fordi så vil man som spiller heller ikke modtage hele sin udbetaling fra maskinen i mønter hvis man er så heldig at ramme en stor gevinst. Yderligere kan man også som spille satse større, hvilket skal menes med at man ikke behøver konstant at indsætte mange mønter for at kunne spille i længere tid, men blot kan nøjes med at indbetale 1-2 sedler og så kan man spille i længere tid. Dette vil gøre spillemaskinerne meget mere kundevenlige, hvilket egentlig også undrer os det ikke er noget der blevet lavet noget før.