Top
Menu Luk
Maskinudlejning

Maskinudlejning – Da firmaet startedeDa firmaet startede

Min far fik en god idé for mange år tilbage. Han ville starte sit eget firma, som udbød maskinudlejning til mindre entreprenørfirmaer, som ikke havde maskiner selv. Virksomheden var beliggende i Roskilde og udbød leje af maskiner til erhverv på hele sjælland. Dengang han startede firmaet var de i alt tre ansatte, som arbejdede uafbrudt, da maskinerne skulle køres ud til kunden og afhentes igen på det aftalte tidspunkt. Jeg startede i min fars virksomhed, som 21 årig og har ellers arbejdet mig op igennem årene, da min far regnede med at jeg overtog virksomheden den dag han ville gå på pension.

Firmaet idag

Firmaet er i dag knap 30 år gammelt og min far gik på pension for 8 år siden. Virksomheden har ændret sig en del gennem de seneste par år. Vi har fået en del flere kunder og vi har dermed også ansat flere i virksomheden gennem årene. I dag er vi omkring 50 ansatte, hvilket er rigtig meget i forhold dengang min far startede virksomheden med 3 ansatte. Og for ca. 15 år siden valgte vi, at udleje både til erhverv og private, da der efterhånden var kommet et marked for dette. Derudover har vi også fået flere produkter som årene er gået, både inden for maskiner men også i forhold til tilbehør.


Hvad firmaet udbyder

I firmaet udbyder vi i dag et stort udvalg af maskiner inden for anlægs-, bygge-, og have-parkmaskiner. Dette er det vi primært udlejer til vores kunder, med udsætning og afsætnings aftale. Minigravere er dog det vi udlejer mest af. Derudover udlejer vi trailere, som også kan kombineres med maskiner. Og her de senere år, er vi begyndt at udleje tilbehør, såsom skovle, slanger, græsklippere, fræsere og meget andet. Dette startede vi på, da mange kunder efterspurgte disse genstande i forbindelse med deres projekter .