Top
Menu Luk

Logitech Proteus Spectrum G502


Netcafé

Jeg har i mange år drevet en netcafé, som er beliggende inde i indre København. Netcaféen har efterhånden eksisteret i små 20 år. Jeg startede i sin tid selv netcaféen, med henblik på, at skabe de bedste rammer og oplevelser for kunderne. Senere hen kom min daværende kæreste ind i billedet, som i dag er mine kone. Hun havde førhen arbejdet på en almindelig café, med madserveringer. Og hun ønskede derfor at sammenblande dette koncept med den nuværende netcafé. Det vil sige, at man i dag både kan komme for, at spille, men også for at spise mad. Vi har opdelt det sådan, at man spiser inde i “mad caféen” og dermed kan tage en pause fra at spille computer. Hvis man ikke ønsker at spise, kan man også nøjes med at spille computer. Derudover er der mulighed for at købe snacks inde i gaming rummet.

Kunderne i første række

Nogen vil tænke, at mad og computer er en dårlig kombination, men i vores virksomhed fungerer det fint. Vi går meget op i rengøring og har fokus på alt gamer udstyr skal rengøres omhyggeligt hver dag, så det er klart til de næste kunder. Vi ønsker altid det bedste for kunderne, derfor laver vi en masse aktiviteter i løbet af hver måned, med henblik om at skabe et fællesskab inde for gamer verdenen.

Bedste gamer mus

I forhold til vores gamer udstyr, ønsker vi så vidt muligt at følge med i udviklingen og tage det til os, som vi mener er relevant og brugbart. Det betyder at vi ikke skifter mus, keyboard og computer ud hvert år, men vi vurdere hvornår det er på tide. Det er meget forskelligt alt efter mærke og model hvor længe det holder. Jeg har netop taget en beslutning om at vores nuværende gamer muse skal skiftes ud, da de er meget slidte. Og jeg ved der er gået rygter om at Logitech Proteus Spectrum G502 skulle være den bedste gamer mus i 2019 og det er blandt andet derfor vi køber nogle stykker til netcaféen. Jeg vil gerne have forskelligt udvalg af muse og keyboards, da vores kunder foretrækker forskellige mærker og modeller og på den måde er der til enhver smag.