Top
Menu Luk
Yale Doorman

Løsninger for erhvervsdrivende


Man hører oftest om indbrud i private hjem, sjældnere i virksomheder. Hvordan kan det være? Gode låse og sikkerhedssystemer kan være en af grundene. Læs mere herunder om nogle af vores bedste løsninger for erhvervsdrivende.

Mere sikkerhed til virksomheder

Enhver virksomhed har dyrt inventar, der kommer til udtryk gennem et eller flere produkter: Det kan være dyre borde, printere, lamper, stole, kunst på væggene med mere. Både som virksomhedsejer og som medarbejder vil man gerne passe godt på tingene, og derfor er det også klogt at installere forskellige former for sikkerhed i virksomheden, såsom gode låse på solide døre samt alarmer, overvågning og meget mere. Jo bedre sikkerheden er, jo mindre er sandsynligheden for indbrud og tyveri. Der er forskellige løsninger, der passer til forskellige erhvervsdrivende. Her er lidt om to af de populære låse, som vi anvender hos KBH Låse, og som vi derfor varmt kan anbefale.

Yale Doorman

Yale Doorman

Yale Doorman er en serie af elektroniske låse, som kommer i forskellige løsninger. Der er altså tale om låse til både private og erhvervsdrivende. Som udgangspunkt er der to overordnede løsninger: Der er Yale Doorman SPL, som er en kort lås med et højt sikkerhedsniveau, og Yale Doorman MPL, som er en trepunktslås med det højeste sikkerhedsniveau. Alt efter løsningen kan der være forskellige måder at låse en dør op på: Disse måder inkluderer nøglebrik, fjernbetjening og en kode. Udover disse meget sikre løsninger findes også den simplere udgave kaldet Yale Easy, som er god til forskellige typer private boliger. Du kan læse mere om sikring af din private bolig her.

Ruko SMARTair

Ruko SMARTair er en adgangskontrol, som er velegnet til hospitaler, virksomheder, institutioner med videre. I stedet for at bruge nøgler for at komme gennem adgangskontrollen bruger du i stedet et kort eller en brik for at åbne døren. Det er fleksibelt og sikkert, og så sparer du tid ved ikke at skulle finde utallige nøgler frem for at bevæge dig rundt i bygningen. Ruko SMARTair kommer i forskellige enheder, som alle har forskellige formål til de forskellige virksomheder: Der er enhederne Solo, Zys, Wireless og Genesis. Du kan læse mere om SMARTair løsningerne, og hvilken der passer til din specifikke virksomhed her.

Vil du sikre din virksomhed?

Som virksomhed er det vigtigt at have god sikkerhed på et højt niveau. Det bør gøres både for at beskytte inventaret og dem, der befinder sig i bygningen. Med andre ord er det vigtigt at passe på alt og alle – specielt som virksomhedsejer. Hvor end i København I har lokaler, kan vi hos KBH Låse hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sikkerhedsløsning, som passer til de behov, du ønsker dækket. Derudover kan vi selvfølgelig montere den ønskede lås for dig. Vi sætter dig grundigt ind i, hvordan låsen fungerer, hvad du skal være opmærksom på og andre vigtige informationer, som du vil få brug for. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for ekspertise i erhvervsmæssige løsninger. Den rigtige vej til sikkerhed er altid at være et skridt foran potentielle tyve – og sikret er du med den rigtige lås.