Top
Menu Luk
Laasesmed

Låsesmed København


Åbning af nyt omdelingscenter på Amager

Til sommer åbner der en ny post afdeling på Amager. I den forbindelse skal bygningen og lokalerne være klar til den specifikke åbningsdato. Det er en ældre bygning, som er blevet renoveret, så lokalerne lever op til de krav der er for et omdelingscenter. Derudover skal der også implementeres et nyt låsesystem, så alle værdigenstande er sikret mod indbrud og tyveri. Førhen i andre afdelinger har nøglebrikken været meget populær. Dog har der været en del mistede nøglebrikker gennem tiden, hvilket har gjort arbejdet som postmand en del mere besværligt og langsommere. Og flere og flere har meldt tilbage, at deres nøglebrik har været knækket og dermed faldet ud af deres nøglebundt. Derfor vil vi som Københavns bedste låsesmed, anbefale dem, at følge med i tidens udvikling inden for låsesystemer. Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, både helt nyudviklede produkter, men også nyere udvikling af ældre produkter.

Låsesmed


Nye og moderne låse giver nye muligheder

Vi stræber efter at være den bedste låsesmed i København. Og hvordan bliver man det? Vi sørger for hele tiden, at følge med i de nye produkter der er på gaden, men også fornemme hvor efterspørgslen kommer fra. Vi er nu kommet til år 2019 og det er virkelig begyndt at gå stærkt i forhold til udvikling af låse og generelt låsesystemer. De senere år er der begyndt at komme endnu flere innovative låse løsninger, som vi tror på er fremtiden. Det er både låsesystemer, som er nemmere og smartere, at håndtere. Vi er sikre på, at nøglen snart er en overflødig genstand, som i fremtiden ikke længere findes. Med det sagt, tilbyder vi stadig vores kunder helt almindelige låsesystemer, som har til funktion at låse og at man dermed kan låse og låse op med en helt almindelig lås. Vi vil gerne sørge for, at der er låsesystemer til ethvert behov.

Yale Doorman og verisure og APP til styring

Vi anbefaler ofte større virksomheder og offentlige bygninger, at anskaffe sig en Yale Doorman. Yale Doorman er en elektronisk lås, som er fleksibel og sikker. Den kan både bruges i private hjem og til erhverv. Yale Doorman er hvad vi vil kalde en innovativ lås. Denne slags lås giver mange muligheder i form af kodelås, brik, fjernbetjening og app. Det betyder at der er hele tre måder hvorpå du kan låse eller låse op, for den elektroniske lås. Dette betyder, at du aldrig vil komme i en situation, hvor du kan glemt nøglen eller lignende, da kodelåsen altid vil sidde fysisk på låsen. Derudover har Verisure lavet en tilhørende app, som kan styre din nøglebrik og fjernbetjening. Det betyder, at du kan aktivere og deaktivere både nøglebrik og fjernbetjening, som du har lyst til. Derudover har du mulighed for, at skifte kode igennem appen. Og til slut har du også mulighed for at bruge selve appen til at låse og låse op med. Det vil sige, at der er et hav af muligheder for dig som forbruger.

Adgangskontrol der giver værdi

Flere og flere begynder, at interessere sig for låse. Vi ser det både privat, men også i erhverv. Mange ønsker, at der er en ekstra funktion i deres lås, det har vi især lagt mærke til de senere år. Det kunne for eksempel være disse smartlock låse, hvor du slipper for, at have en nøgle, men i stedet bruger en app, som Verisure. Derudover kan en lås også give værdi på andre måder. En lås som SMARTair, er endnu en innovativ lås, med en masse ekstra funktioner. Ved denne lås bruger man brik eller kort, som for eksempel kan lave tidsregistreringer, identifikation, server logon og meget andet. Dette giver lige pludselig en helt anden værdi for den pågældende kunde, udover en lås der holder fremmede ude. Og det er netop dette, som vi har fokus på hos os. En lås er ikke længere bare en lås, den er så meget mere end det. Vi ønsker at levere et låsesystem, som giver den ekstra værdi.

KBH´s Bedste Låsesmed

Hvad vil de sige, at være KBH’s bedste låsesmed? Vi mener at man skal være engageret i sit arbejde. Det betyder at vi gør vores bedste for, at hver enkelt kunde får en god oplevelse med vores låsesmed firma. Vi startede på Amager, hvor vi blev en rimelig lokal låsesmed og de seneste år har vi bevæget os længere ud, hvilket betyder vi har kunder i hele København. Vi har de seneste år lært på den hårde måde, at markedsføring har stor betydning for vores virksomhed. Det er vigtigt for os, at vi ligger så højt som muligt på Google og at potentielle kunder får kendskab til vores navn. Der har der været meget fokus på markedsføring de seneste år, da vi ønsker at forbedre os hele tiden.

Priser og sikkerhed

Med hensyn til det nye omdelingscenter på Amager, som åbner til sommer, vil vi anbefale dem, at købe Yale Doorman låsesystemet. En lås, som vil gøre det lettere for hver enkelt ansatte, at komme rundt i bygningen hver evig eneste dag. Derudover vil det holde pakker, breve og andre værdigenstande sikre. Sikkerhed og pris følges oftest hånd i hånd, men det betyder ikke at vi er afvisende over for mængderabat. I større virksomheder eller som i dette tilfælde et omdelingscenter, skal der ofte være flere udgange og flere døre, som skal have tilknyttet en låsemekanisme. Og derfor vil en mængderabat gøre en markant forskel.

Låseservice i døgndrift

Som en ekstra service har vi en låseservice til rådighed hele døgnet. Dette tilbyder vi, da der sker mange akutte situationer med mistede nøgle, folk der har smækket sig ude eller andre uheldige situationer. Denne døgnservice er ofte meget travl om aftenen i hverdagene og generelt i weekenderne, da det ofte er der folk kommer hjem til deres bolig og den uheldige situation opstår. Vi ønsker generelt, at vores service er nem og hurtig for kunden som muligt, derfor har vi valgt at tage Mobilepay i brug. Der har i lang tid været efterspørgsel efter Mobilepay og på den måde er vi også med til, ikke at støtte op om sorte penge inden for låsesmeds branchen.

Uddannelse som låsesmed

Vi er en virksomhed, som går ind for at tage socialt ansvar. Derfor har vi på nuværende tidspunkt to elever ansat, hvilket er ret meget i forhold til hvor lille en virksomhed vi er. Uddannelsen som låsesmed er desværre ikke det mest populære valg hos de unge mennesker og det vil vi rigtig gerne ændre. Derfor har vi det seneste år også taget praktikanter ind for, at give dem en forsmag på hvad vores arbejde består af og hvorfor de burde vælge låsesmed som deres uddannelse. På den måde er vi med til at guide de unge mennesker i en retning af låsesmede, så vores branche fortsætter. Vi er også sikre på at den ny moderne teknologi i låsene vil tiltrække endnu flere til vores branche.