Top
Menu Luk
Låsesmed Amager

Låsesmed Amager skaber trygge løsningerLåsesmed Amager skræddersyr din låseløsning

Hjemmet er noget af det vigtigste for os mennesker, så derfor skal du føle dig tryg ved at lade Låsesmed Amager håndtere sikringen af dit hjem på Amager. Derfor er vi altid åbne over for dialog og for at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi hos Låsesmed Amager sætter en dyd i vores kunderelation, og vi går op i, at dine behov bliver mødt – også de behov, du ikke vidste, du havde. Derfor sørger vi hos Låsesmed Amager for at skabe et grundigt indblik i din situation, når du booker os til at udføre en låseopgave. Vores certificerede låsesmede kan eksempelvis spørge ind til din ejendom, beboerantal og tidligere installationer, hvilket gør det lettere for Låsesmed Amager at kunne tilbyde dig en skræddersyet låseløsning.

Låsesmed Amager installerer låse på hele Amager 

Vi har været din lokale låsesmed på Amager i årevis, og det er vores mission, at du som kunde føler en lige så let adgang til din låsemed i Tårnby som din låsesmed på Amagerbro. Vi bestræber os altid på være hos dig inden for 30 minutter, hvilket er muligt, fordi vi kender vores områder, vores veje og vores gadenavne indgående. 

Hos Låsesmed Amager oplever vi, at vores troværdighed og høje serviceniveau ofte bringer tidligere kunder tilbage til os. Dette fortæller os hos Låsesmed Amager, at vores tætte kunderelationer har skabt en værdifuld tryghed hos kunden. Af den årsag vælger kunderne altid Låsesmed Amager som deres foretrukne låsesmed på Amager. 

Låsesmed Amager tyverisikrer dit hjem

Tryghed er en kerneværdi hos Låsesmed Amager. Du skal som kunde føle dig tryg ved at overlade din sikkerhed i vores kyndige hænder og stole på, at vi træffer den rigtige beslutning for dig og din bolig eller virksomhed. Men du skal også føle dig tryg i din ejendom, hvilket Låsesmed Amager muliggør gennem forskellige højtudviklede låsesystemer og døgnvagtservice. 

Har du oplevet indbrud i dit hjem, vil du naturligvis forsikre, at det ikke sker igen. Låsesmed Amager tilbyder et udførligt eftersyn af din bolig for at vurdere, om den er optimalt tyverisikret, eller om der er brug for yderligere sikkerhedsinstallationer. 

Hos Låsesmed Amager undersøger vi også dine ruder for at vurdere, om der er brug for en forstærkning af vindueskarmen, eller om ruderne trænger til en reparation eller udskiftning. Låsesmed Amager foretager altid en helhedsvurdering af din boligs sikkerhed, så du kan føle dig i trygge hænder, når du skal udskifte dine låse på Amager.

Føl dig tryg i dit nye hjem

Flytter du til et tætbefolket område som fx Amager, er det altid en god idé at overveje at udskifte låsene, når du flytter ind. Vi hos Låsesmed Amager ser ofte, at tidligere beboere får kopieret ekstra nøgler, som ikke nødvendigvis bliver overdraget til de nye beboere ved fraflytning.

Har den tidligere beboer boet der i mange år, vil det sandsynligvis betyde, at låsen er gammel og ikke lige så robust og sikker. Derfor foreslår vi hos Låsesmed Amager, at du altid får installeret en ny lås, når du tilflytter en ny bolig. Ring til Låsesmed Amager og få en uforpligtende snak om din situation.

Amager