Top
Menu Luk
Revisoren Kim

Hvad laver en revisor?De kalder sig bogholder, revisor eller controller, de mennesker, der lever af at hjælpe dig med din økonomi. De kan have forskellige slags uddannelser, eller de kan være autodidakte. Fælles for dem er, at de holder styr på dit regnskab, hvis du er selvstændig, og at de rådgiver om økonomi – og det kan alle jo have brug for. De kan have mange forskellige mindre forretninger som kunder, men de kan også arbejde som rådgivere af kæmpe virksomheder, for alle firmaer, store som små, har brug for økonomisk rådgivning og det skarpe øje, der holder øje med, om alt er, som det skal være, i forhold til økonomien.

Det er en god idé at hyre en revisor

Det er dog ikke alle, der vælger at lade sin økonomi styres af en revisor, men det giver ofte bagslag, for en revisor/bogholder/controller ved en masse om økonomi, regnskab og tal, og de ser ting, almindelige mennesker er i stor fare for at overse.

Kim Hersland er statsautoriseret revisor og altså en af de uddannede, hvis evner og ydelser man med garanti kan regne med. Pt. arbejder Kim Hersland som finansdirektør, bestyrelsesmedlem og medstifter af NorthCapital, som blandt andet arbejder med minedrift og ædelsten i Brasilien, hvor de har arbejdet i mange år. NorthCapital er involveret i flere partnerskaber og har mange ansatte og samarbejdspartnere i Brasilien.

Stor autoritet

Kim Hersland har en lang uddannelse og erfaring bag sig og er blandt andet uddannet fra CBS og har arbejdet i en række store firmaer som rådgiver, partner pog bestyrelsesformand. Han har rådgivet mange banker og store virksomheder i løbet af sin karriere, han har undervist på CBS, og han har været eksaminator ved de officielle eksaminer for statsautoriserede revisorer. Han har skrevet en lang række artikler om skatteforhold og revisionsfaglige sager. Kim Hersland er en stor autoritet inden for selskabsskatteretlige forhold.