Top
Menu Luk

Husprojektet


Jeg gik i sidste sommer i gang med at få tegnet mit hus som jeg skal starte med at bygge her i løbet af foråret. Der var mange ting man skulle forholde sig til og en af de problematikker jeg tænkte længe over, var hvilket mærke af vinduer jeg skulle anvende. Jeg stod i den svære beslutning hvor jeg skulle vælge mellem enten Bøjsø vinduer eller Skjern vinduer.


Nye Vinduer

Hvordan kom jeg frem til den endelige beslutning?

Det var en beslutningsproces som for mig tog længere tid, da jeg på forhånd ikke har den største baggrundsviden på vinduer og hvilke krav der er for vinduer. For mig er det meget vigtigt at de vinduer jeg får implementeret i huset, for det første passer til selve huset, men at de også kan spare mig penge i længden og derfor er tætte. Jeg har tidligere boet i lejlighed og der var der meget bøvl med at få vinduerne til at være tætte. Vinduerne trak meget og dette scenarie er ikke noget jeg ønsker igen.

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke besluttet mig endnu, fordi begge firmaer kan tilbyde mig noget som stemmer overens med det jeg søger. For mig er beslutningen svær fordi jeg selvfølgelig ønsker det resultat jeg nu engang ønsker, men også fordi at begge virksomheder formår at have en klar formidling i vores korrespondance, at det føles helt normalt for mig. Der er ikke nogen misforståelser, sådan at jeg som kunde føler mig usikker.

Er det noget jeg kan anbefale?

Selvom jeg på nuværende tidspunkt ikke har truffet det endelige valg om hvilket firma jeg vælger, kan jeg klart anbefale de to virksomheder. De er klare i deres formidling af hvad de kan tilbyde og de får mig som kunde til at føle at det ikke bare en normal ekspedering af en kunde, men derimod tager de sig godt af deres kunder, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Jeg ser meget frem til at få mit endelige resultat.