Top
Menu Luk

Gaming PC


Netcafé

Jeg har altid været en meget aktiv dreng. Jeg spiller en del fodbold, ca. tre til fire gange om ugen. Jeg elsker at komme ud og røre mig og få brugt en del energi. Mange af mine venner spiller derimod computer. De har prøvet mange gange, at få mig til at spille, men jeg har kun en gammel bærbar, som lagger rigtig meget når vi spiller. Derfor er vi begyndt at tage på netcafé en gang hver anden uge. Det er faktisk rigtig sjovt, også fordi vi alle sammen er samlet. Det gør det en del sjovere, når man får sådan en form for fællesskabsfølelse.


Gaming PC
Gaming

Gaming PC

De andre fra vennegruppen er nu begyndt at holde LAN et par gange om måneden. Det vil sige de tager hjem til en fra gruppen og så tager alle deres computer med. Det varer ca. to dage, hvor der bliver hygget med mad, energidrikke og en masse gaming! Jeg har ikke rigtig taget med endnu, da min bærbar slet ikke kan køre nogle spil længere. Jeg har derfor overvejet om jeg burde købe en ordentlig gaming PC, så jeg også kan være med til LAN og generelt når de andre spiller computer sammen.

Gaming på højt plan

Jeg spurgte mine venner hvilken computer jeg burde købe, da jeg havde besluttet mig for at få mig en gaming PC. De var alle enige om, jeg først og fremmest skulle købe en stationær computer, men dernæst var det op til mig, hvilke funktioner jeg ønskede den skulle have. Derudover sagde de også til mig, at det nok ville være en god idé at købe en gaming mus, som passer til de spil, vi spiller. Og en ordentlig gaming stol, da man godt kan sidde i mange timer og spille – derfor er det vigtigt man sidder ordentligt.

Se video: De 10 vigtigste skydespil nogensinde