Top
Menu Luk
Frisør Vanløse

Frisør VanløsePerfekt hår inden bryllup

Jeg skulle til et af de finere bryllupper i slutningen af ugen. Her blev der forventet pænt tøj og flot hår – altså at man lige gjorde det ekstra for, at se flot ud den dag. I den forbindelse skulle jeg have klippet hår, men jeg var meget i tvivl om jeg skulle få det gjort. Jeg har flere gange oplevet at mit hår ikke blev som jeg gerne ville have det. Og til dette bryllup var det virkelig vigtigt for mig, at det sad lige i skabet, da jeg var forlover. Jeg går rigtig meget op i mit udseende, hvilket mange af mine venner ikke kan forstå, da jeg er en mand. Men jeg synes det er vigtigt uanset køn, at man gør det bedste for sig selv. Derfor spurgte jeg i min vennegruppe om det kendte en god herrefrisør, som var god til meget korthårede frisurer med fade. Flere af mine venner anbefalede mig en frisør beliggende centralt i Vanløse. Jeg tænkte ud fra hvad deres erfaringer var, at jeg ville prøve at tage chancen og se om de kunne stemme overens med mine tanker omkring håret.

Herre frisør i Vanløse

Frisørsalonen i Vanløse, som flere af mine venner anbefalede mig, tjekkede jeg først på nettet. Jeg kiggede både på deres hjemme og Facebook side, men også på trustpilot for, at se hvor mange stjerner de generelt havde fået. Jeg kunne se, at på nuværende tidspunkt havde de 4,5 stjerner, hvilket er rigtig godt. Jeg valgte derfor at ringe ned og bestille tid. Da jeg kom ind i salonen blev jeg mødt af et meget professionelt personale, som straks bød mig på en kop kaffe og placerede mig i en frisørstol. Jeg forklarede den mandlige frisør, at jeg ønskede korthårs frisure, dog skulle det være længere på toppen og så fade ud til noget helt kort hår i siderne. Den mandlige frisør nikkede og sagde, at den skulle han nok klare uden problemer. Da han klippede mit hår var det tydeligt at se, at han var rigtig god til sit arbejde, både klipningen, men også snakken undervejs. Det tog ham ikke længere end 10 minutter, før jeg var færdig.


Fantastisk resultat og massere komplimenter

Jeg kiggede mig selv i spejlet og var virkelig overraskende glad for resultatet. Jeg havde efterhånden fået klippet mit hår rigtig mange steder, hvor det ikke var blevet nær så pænt, så det var virkelig fedt når det endelig lykkedes. Senere på ugen skulle jeg som sagt til bryllup, hos nogle nære venner, hvor jeg skulle agere forlover. Jeg havde glædet mig rigtig meget, på trods af, at det ikke var min store dag. Men jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og bryllupper er en god undskyldning for, at gøre lige det ekstra. Jeg tog derfor min sorte figurformede smoking på, sammen med mine laksko. Og så satte jeg mit hår med noget hårskum og hårspray. Under hele dagen og aftenen til brylluppet fik jeg komplimenter af adskillige mennesker. Både dem jeg kendte og dem jeg ikke kendte. Det bekræftede mig i, at jeg har fundet mig en ny herrefrisør, som jeg vil gå til fremover.