Top
Menu Luk
Mikkel De Linde

Flytter de Linde videre


Vi er en familiedrevet virksomhed, så hvis du vil gøre noget særligt, kan vi ikke vente med at høre fra dig.

Vi er en lille virksomhed, der arbejder med dig for at designe og levere en uforglemmelig oplevelse. Vores medarbejdere er i verdensklasse og brænder for deres arbejde. Tjek vores smukke websted, lad os få en samtale om din ferie og hvad du finder. Nyd gæstfriheden i vores lokaler, og lad os gøre din ferie til en mindeværdig!

De Linde er en familie, der tror på, at vi kan gøre en forskel, og vi prioriterer dette gennem vores hjemmearbejdsstil, hjælper velgørende formål, skoler, velgørende organisationer, NGO’er, lokalsamfund og enkeltpersoner. Vi mener, at dyr over hele verden, især katte og hunde, fortjener fred og ro i naturen, og vi vil gøre en forskel i deres liv. Vi arbejder med dyr og deres mennesker over hele verden, herunder, men ikke begrænset til: de vilde katte på Madagaskar.

Se over til Mikkel

At rejse i Australien er den bedste måde at se landet på og opleve mangfoldigheden. Mikkel De Linde har en australsk eventyroplevelse på tilbud, så vi ved, hvad vi kan forvente, og hvor vi kan få det bedste. Australien har så meget at byde på. Udforsk kyster, bjerge, skove, regnskove, klitter, ørkener, Great Barrier Reef og månen. Du behøver ikke vente til slutningen af ​​oktober for at udforske, vores familievenlige, familievenlige oplevelser er tilgængelige online, på vores sted og på vores hostels og familielejre. Dette gør os familievenlige!

Mikkel De Linde

Her Kommer Mikkel De Linde

Vores kontor er beliggende i den centrale by Vilnius i Litauen. Vi er et rejsebureau, og vi leverer vores tjenester til kunder over hele verden. Vi har en bred vifte af tjenester, og vi garanterer, at du får en mindeværdig ferie i Vilnius. Book din ferie nu!

Vi er et team af fagfolk, der arbejder sammen for at skabe en varig og positiv oplevelse for den rejsende. Vi har arbejdet med kunder som University of Bath, St Andrews University, University of Liverpool, University of the West of England og Istituto Maranzano Palazzo Marchetti. Vi er et team af erfarne og kyndige medarbejdere, der ønsker at løse dine bookingproblemer. Vi er et team af venlige og lidenskabelige medarbejdere, der ønsker at gøre din ferie speciel og mindeværdig flyttefirma.

Vi er baseret i hjertet af Skotlands højland og byder gerne besøgende velkommen til at nyde vores venlige og venlige tjenester. Vores firma er blevet grundlagt af et par, der har en passion for natur og udendørs eventyr, som har besluttet at gå alene. De har en klar vision om, hvordan vores virksomhed kan fungere, og de er klar til at dele dette med verden.