Top
Menu Luk

Få mest ud af din lokale tømrer


Mange gange bliver en tømrer først hevet ind, når der ikke er andre alternativer. Det betyder, at det ofte er en kritisk situation, tømreren kommer ud til, og derfor bliver opgaven ofte dyrere. En tømrer kan dog langt hen ad vejen bistå dig med vedligehold af dit hjem og få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Udskiftning af vinduer

Så længe det ikke direkte regner ind, er der da ikke noget galt? Eller hvad? Jo, det kan der sagtens være. Er din rude eksempelvis punkteret, isolerer den ikke rigtigt, og den kan give anledning til fugtskader i vinduesrammen. Er dine vinduer gamle, er der uden tvivl bedre løsninger på markedet, der kan spare dig for mange penge på din varmeregning. Passer de sprossede vinduer ikke helt til din bolig, men de fejler ingenting?

Uanset hvad er der mange fordele i det mindste at snakke med en tømrer, eksempelvis i Odense, om dine muligheder. Som minimum kan tømreren fortælle dig, hvornår du bør udskifte dine vinduer. Måske ikke i år eller næste år, men det kan være, at de kan holde kortere, end du tror. Tømreren kan give dig et fingerpeg om, hvornår dine vinduer bør skiftes, og så kan du tage den derfra.

Nyt tag

Det kan være svært at vurdere dit tags tilstand. Ofte ser vi det på afstand, og det kan være svært at vurdere, hvornår det trænger til en opfriskning. Det varierer, hvor lang tid et tag kan holde, og du får typisk oplyst hvornår taget er lagt, når du køber et hus. Det kan også være, at der er bemærkninger i tilstandsrapporten, du får lavet. Men der er også mange, der ikke ved, hvad det betyder. Skal hele dit tag skiftes? Eller skal der bare lægges nye tagplader? Bør du overveje en anden tagtype? Det er noget, din lokale tømrer eller taglægger kan hjælpe dig med at finde ud af. Bor du i Odense, er der aldrig en tømrer langt væk, og de hjælper dig gerne med idéer og et tilbud på, hvad det koster at få lavet.

Nyt hjem

For mange kan det at få bygget et nyt hus virke som en voldsom opgave. Og det ser da også overvældende ud at se en helt ny konstruktion skyde op, hvor det gamle stod. Der er mange, der vælger at få bygget et nyt hus på deres grund i dag, fordi det betyder, at de kan få et hus i god kvalitet, der passer lige præcis til dem. Det samme kan være relevant for dig. I sådan en situation bør du finde én, der kan vejlede dig i, hvornår hvad skal gøres, tegninger af huset og naturligvis det afsluttende finish. Dette kan en tømrer ofte hjælpe dig med. Bor du på Fyn, kan en tømrer fra Odense sagtens komme og bese din grund, lytte til dine behov og holde dem op imod lokalplanen for dit område. Sammen finder I ud af, hvad der er muligt, og hvordan I får det lavet, så det passer til dig. Ofte har tømrere samarbejdspartnere fra andre brancher, så du skal ikke lade dig stoppe af, at tømreren primært arbejder med træarbejde. De kan sagtens give dig det fulde overblik over det, der skal gøres.