Top
Menu Luk
SMARTair

Få fuldt overblik og nem adgang med SMARTair låsesystem


Det er nemt at undgå situationen, hvor du står og bakser med den klassiske metalnøgle, når du åbner en dør. Med SMARTair adgangskontrol kan du hurtigt passere, fordi det er udviklet til at være sikkert, fleksibelt og brugervenligt. 

Hvad er SMARTair adgangskontrol?

Det er et effektivt og meget fleksibelt låsesystem til erhverv, der giver dig muligheden for at have overblik over alle personer, der passerer gennem døren. Samtidig giver SMARTair dig en enkel og nem betjening med berøringsfri åbning og lukning. Hele systemet er brugervenligt, og det monteres med en enhed på hver dør uden kabler og lignende. 

SMARTair er udviklet af Ruko, og det har Mifare teknologi, der gemmer alle informationer på én eller flere forskellige sektorer. Det betyder konkret for dig, at selve adgangsbrikken eller adgangskortet kan bruges til andre funktioner, som eksempelvis identifikation, kantinebetaling og tidsregistrering.

SMARTair er et låsesystem, der er særligt velegnet til:

 • Boligforeninger
 • Hospitaler
 • Institutioner
 • Kommuner
 • Plejehjem
 • Virksomheder. 

Hele SMARTair systemet er udviklet til, at det kan administrere og håndtere et ubegrænset antal af døre, hvor du samtidig har det fulde overblik over, hvem der passerer gennem døren. Det er et låsesystem, der er passer til dig, som har behov for høj og fleksibel sikkerhed nu, men også i fremtiden. 

I tilfælde af at dit behov ændrer sig, kan SMARTair låsesystemet opgraderes, udvides eller på anden måde ændres. Samtidig kan det adgangskontrollen bruges til andre skabe og døre, så længe det er samme system.  

Hvad er dine muligheder for at få SMARTair?

Hos KBH Låse har du flere forskellige muligheder for at får et SMARTair låsesystem, som tager udgangspunkt i, hvad det er, du har brug for. 

Solo og Zys

Har du ikke et behov for et elektronisk låsesystem, har du mulighed for at få installeret en Solo enhed. Det er en Stand Alone-enhed, der ikke kan indeholde en låseplan, men det er en effektiv opgradering af den klassiske mekaniske cylinder med nøgle. 

Zys er et låsesystem, hvor adgangsrettighederne automatisk bliver opdateret, når administratorens enhed er blevet brugt på den pågældende dør. I dette system er det også muligt at overføre loghændelser via administratorens programmeringsenhed. 

Alt sammen bliver vedligeholdt i SMARTair softwareprogrammet, og du har mulighed for at øge brugervenligheden, ved at kombinere Zys og Wireless-læsere i samme system. 

Wireless

En wireless enhed fra SMARTair gør det muligt for dig at låse eller låse op for diverse døre i systemet, uden at du som administrator skal fysisk ud til den enkelte dør. Samtidig kan du også opdatere de forskellige adgangsrettigheder, og du modtager automatiske log-hændelser fra døren. 

SMARTair Genesis

Denne type adgangskontrol-løsning fra SMARTair er en optimal løsning, for dig, der ønsker at udskifte dit mekaniske låsesystem med nøgle til et adgangskontrolsystem. Det er velegnet til eksempelvis sundhedscentre, klinikker, værksteder, butikker osv. 

Det er nemt og hurtigt at sætte op, fordi det ikke kræver andet, end at din SMARTair Genesis Master Controller bliver tilsluttet direkte til et netværk. 

Brug for hjælp til din SMARTair-løsning?

Kontakt os i dag, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til netop dit behov. Der er flere forskellige faktorer at tage højde for, hvorfor det er en god idé at tage en fagmand med på råd. 

Hos KBH Låse er du som kunde i fokus, og det er vigtigt for os, at vi finder frem til det bedste og mest optimale SMARTair låsesystem, der imødekommer dine ønsker. Du vil snakke med vores erfarne og professionelle låsesmede, og de har løst langt de fleste – hvis ikke alle – de låse-udfordringer, du kan stå overfor. 

Samtidig har du også mulighed for at få hjælp til blandt andet:

 • Låseservice
 • Oplukning og omkodning
 • Boligsikring
 • Låsemontering
 • Låsereparationer
 • Kopiering af nøgler. 

Ring til os, vi er klar til at tage en snak med dig.