Top
Menu Luk
Mikkel De Linde

De Linde rejser verden rundt


Vi er en gruppe unge, inspirerende mennesker, der bor og arbejder sammen i London og rundt om i verden. Vi er her for dig, og sammen vil vi gøre din ferie til en mindeværdig og mindeværdig ferie. Vi tager hen, hvor dit hjertes lyst måtte føre – vi er ude af nettet og tager vores ferier med en følelse af eventyr med Mikkel De Linde.

Vi er et team af stærkt motiverede, dedikerede og kreative unge fagfolk, der har rejst siden de var 18 år og har boet og arbejdet i forskellige lande rundt om i verden. Mikkel og os andre elsker at rejse og vil dele vores oplevelse med andre. Vores mål er at hjælpe dig med at være et bedre menneske, leve sundere og rejse mere. Vores passion er at hjælpe så mange mennesker som muligt på samme måde som vi hjalp dig med at rejse. Vi er her for at være til hjælp og dele vores kærlighed til eventyr.

Kan vi rejse til Spanien med de Linde?

Vi er et ungt team af fagfolk, der ønsker at gøre en forskel i naturbeskyttelse. Vi har en passion for naturen og dens økosystem. Vi ønsker at levere den bedste ressource til vores klient og hjælpe dem med at få mest muligt ud af den natur, de kender og føler. Vi har arbejdet sammen i over et halvt årti og elsker nu det, vi laver. I fritiden nyder vi vandreture, camping, fugleture, dyreliv, naturvandringer og mere. Vi er forpligtet til at hjælpe naturen med at trives i denne spændende tid til bevarelse og en sund livsstil og de linde.

Vi er et familiedrevet firma og synes gerne, at vi er en familie af hjælpere. Vi har opereret i Storbritannien i over 30 år, vi er her for at give dig den ultimative oplevelse, så du vælger os til at sende dig på dit næste eventyr. Vi tilbyder dig en bred vifte af aktiviteter, herunder bushwalking, camping, fugleture, dyreliv, fiskeri, kano, jungle ture og mere.

Vi er et team af entusiastiske rejseentusiaster og eventyrere, der har levet over hele kloden. Det arbejde, vi udfører, er af professionel kvalitet, og vi garanterer, at du bliver glad for resultatet af din ferie, uanset om det er et kort ophold, et længere eller et tilbagevenden for at nyde landet og verden omkring dig og Mikkel.

SoMe med Mikkel De Linde

Vi er et team af motiverede fagfolk, der brænder for naturens skønhed. Vi er naturelskere, du vil opdage, at du bliver inspireret af naturen og et sted, hvor du finder dig selv smilende. Det er vores mandat at give muligheder for mennesker, der er ude at gå, at nyde bjergmiljøet, at komme væk fra de belastninger, livet kan medføre, og at gøre det til et sted i harmoni med naturen på vej til dit eventyr. Skoven var det første sted, hvor de begyndte at plante for eksempel fyrretræer i regionen.

I Danmark kan du også finde Mikkel De Linde på et Kontorhotel i Vallensbæk – se her: HouseOfDreams