Top
Menu Luk
indkørsler

Asfalt


Min nuværende cykel

Jeg er en dreng på 16 år, som bor i storkøbenhavn. Jeg går på gymnasiet i 2. G, som ligger 3 km væk fra mit hjem. Derfor er det hurtigste at cykle, da der ikke er nogen busser eller toge som går direkte fra mit hjem og over til skolen. Derudover synes jeg også det er en god måde at få motion på, uden man egentlig tænker over det. Men min cykel er efterhånden ret gammel og slidt. Det var egentlig en brugt cykel allerede dengang min far købte den til mig, så den har holdt i rimelig lang tid. Jeg har dog rigtig mange problemer med gearet ikke virker og så punktere den mindst en gang om ugen når jeg er ude og køre på asfalt veje. Det er jeg ved at blive godt og grundigt træt af, så derfor har jeg overvejet at købe en ny cykel, så jeg slipper for disse problemer.

Asfalt & Cykel 🙂

Cykelforhandleren

Jeg har faktisk sparet en masse penge op, ved hjælp af mit fritidsarbejde. Jeg har dog ikke overvejet hvad de skal bruges til, men det er nok også mere en forsikring, så jeg ikke lige pludselig står og mangler penge. Jeg tog ned til cykelforhandleren sammen med min far og kiggede på det store udvalg. Jeg stod imellem valget om en mountainbike eller en racercykel. Jeg havde nemlig tænkt mig, at cykle en del mere i min fritid. Jeg kom endelig frem til, at en racercykel ville være ideel for mig, da jeg elsker at cykle lange afstande på helt almindelige asfalterede veje.

Min nye cykel

Jeg endte med at købe en racercykel hos cykelforhandleren og det var jeg sikker på, var det rigtige for mig. Jeg valgte efterfølgende at cykle hjem fra cykelforhandleren. Det føltes som en drøm at cykel på min racercykel på de asfalterede veje, især der hvor der var lagt helt ny asfalt. Jeg har tænkt mig, at passe rigtig godt på min nye cykel, derfor skal den også stå indenfor når jeg kommer hjem og have en god lås på ovre i skolen.