Top
Menu Luk
Låsesmed amager

Akut låsesmed på Amager


Lille lejlighed på Amager

Jeg er en kvinde på 26 år, som netop har født en lille dreng for 5 måneder siden. Jeg har ikke rigtig været ude og for en dør siden, da jeg har prioriteret min søn. Jeg er alene mor, da min ekskæreste og jeg gik fra hinanden under min graviditet og han egentlig ikke ønsker kontakt til vores søn. Det har været rigtig hårdt at stå med det hele alene, men jeg har dog haft en rigtig støttende familie og venner. Jeg er blevet inviteret til en 50 års fødselsdag i dag og min veninde har lovet at tage med for, at jeg ikke kun fokusere på min søn, men også er lidt social.

Til fødselsdagen

Vi ankom lidt før alle andre og kunne dermed finde en god plads, hvor der var muligheder for at stille min søn i hans babystol. Det var rigtig rart at se resten af familien og familiens tætte venner, som jeg ellers ikke har set siden min graviditet. Alle var glade og festlige og det helt fantastisk at være i selskab sammen. Min søn havde dog været en del hysterisk meget af aftenenen og grædt en del, men min veninde tog sig af ham, så jeg kunne være en del af festen. Men senere på aften var min søn blevet rimelig varm og det tydede på feber og noget kommende sygdom. Derfor tog vi til vagtlægen, som gav os en recept på noget penicillin.

Låsesmed på Amager – AKUT

Da vi kom hjem til lejligheden, rodede jeg febrilsk i min taske efter nøglerne til døren i opgangen. Og det gik hurtigt op for mig, at min nøgler ikke var der. Jeg ringede derfor til min mor for, at høre om jeg havde tabt nøglerne ovre til festen, og de ledte efter dem overalt, men de var der ikke. En nabo lukkede os ind i opgangen og jeg kunne slet ikke tænke mig til hvor min nøgler var. Min veninde ringede til en låsesmed på Amager, som rykkede akut ud. Det tog ikke lang tid før låsesmeden var her og det tog ham kun nogle minutter før han havde låst døren op. Da vi kom ind, så jeg mine nøgler ligge på køkkenbordet. Låsesmeden fortalte at han kun havde kunder på Amager og størstedelen af hans opgaver var lignende denne.