Top
Menu Luk

Ajax vs APOEL NicosiaOnsdag er dagen hvor de sidste returkampe for dette års knockout runde i Champions League kvalifikationen sparkes i gang. I denne analyse vil vi fokusere på opgøret mellem Ajax Amsterdam, som på hjemmebane tager imod cypriotiske APOEL Nicosia. For lige at remse op hvordan situationen ser ud inden kampstart klokken 21:00, så blev det første opgør 0-0 på Neo GSP Stadium på Cypern.

Analyse af dagens kamp:

Forud for dagens opgør må man sige at Ajax står i en gunstig position for at gå videre til gruppespillet i dette års udgave af mesterholdenes turnering, Champions League. Sidste års semifinalister i Ajax ses som værende store favoritter fra bookmakernes side. Vi med dannebrog som flag, må dog desværre se langt efter mulig dansk deltagelse i denne kamp. Umiddelbart ser det ud som om at Lasse Schöne lige nu har lidt længere end tidligere til en start 11’er og Kasper Dolberg rygtes voldsomt til franske Nice, hvilket gør vi nok heller ikke ser ham trækker Ajax trøjen over hovedet. Yderligere har Ajax, profilen Quincy Promes ude med en skade, hvilket gør at der findes plads til Neres i start 11’eren.

Umiddelbart ligner dette en ”nem” kamp for Ajax, da de med den massive opbakning, der altid er fra publikum på Johan Cruijff Arena, burde kunne presse APOEL. Dog skal man ikke tage noget fra APOEL der tidligere har været bøddel for det danske superliga hold FC København. Dette var dog med forudsætningen, at APOEL havde hjemmebanefordel i returkampen, hvilket de ikke har denne gang.

I APOEL løber der lige nu en tidligere FCK dreng i Andrija Pavlovic og udlejede Uros Matic (lillebror til Manchester Uniteds Nemanja Matic). Førstnævnte har genfundet scorings maskinen og det er i indeværende sæson blevet til 3 mål i 6 kampe for APOEL.

Dette burde være en overkommelig sejr for Ajax, men igen i sidste ende er bolden rund og alt kan lade sig gøre.

Dagens odds forslag til denne kamp vil være Ajax til at score i begge halvlege til odds 1.64. Det anses som værende en tæt kamp hvis man alene kigger på første opgør. Med dette in mente er Ajax nødt til at gå lidt frem på banen for at udelukke muligheden for at en APOEL scoring, hvilket vil betyde at Ajax skal score 2 gange på grund af den famøse regel om udebane mål.

Kampstart: 21:00